close
تبلیغات در اینترنت
کباب بلغارى، یادگار عثمانیان (طرز تهیه +عکس)

خانه انجمن ثبت نام ورود تماس با ما آرشیو طراح و کدنویس
جای خوبی برای تفریح و سرگرمی خود انتخاب کردید خوش آمدید
امروز یکشنبه 31 تیر 1397




آمار سایت
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب : 0
کل نظرات : 545

آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین : 3
تعداد اعضا : 2117

onlineکاربران آنلاين


بازدید آمار بازدید
بازدید امروز : 1,160
بازدید دیروز : 450
گوگل امروز : 0
گوگل دیروز : 0
بازدید هفته : 5,330
بازدید ماه : 17,496
بازدید سال : 26,524
بازدید کلی : 2,915,963

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی : 54.196.38.114
مرورگر :
سیستم عامل :
اطلاعات کاربری


نام کاربری :
رمز عبور :
عضو شويد
فراموشی رمز عبور؟


عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
کدام یک از موارد زیر را بیشتر دوست دارید که در وبلاگ قرار دهم ؟








جنسیت شما چیست؟






خبرنامه
برای اطلاع از جدید ترین اخبار و مطالب تفریحی این وبسایت میتوانید در خبرنامه زیر عضو شوید تنها لازم است در فیلد زیر آدرس ایمیلتان را بدون www وارد کنید

تبلیغات
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
3 484 mohamadhejazi
11 1431 taranom
1 235 taranom
8 1332 starg
4 915 maria
7 939 maria
3 610 maria
24 1932 maria
5 872 zelzele
0 619 admin
0 523 admin
0 467 samgeorgia
0 509 admin
0 401 admin
0 535 admin
2 783 design505
1 842 design505
3 1190 design505
2 975 design505
36 2300 design505
کباب بلغارى، یادگار عثمانیان (طرز تهیه +عکس) بازدید : 88


آنچه به عنوان کباب بلغاری در دستورهای غذایی آورده شده، در حقیقت همان کباب چنجه است که توسط ترکان عثمانی به آن دیار برده شده، تنها تفاوت کباب بلغاری این است که به جای راسته گوسفند با راسته گوساله تهیه می‌شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی - خبری ایران بالکان (ایربا) در این دستور غذایی یک نوآوری صورت گرفته که لزوما در تمام انواع کباب‌های بلغاری انجام نمی‌شود.

کباب بلغارى، یادگار عثمانیان (طرز تهیه +عکس)

مواد لازم برای 8 سیخ:

• راسته گوساله: 800 گرم

• پیاز بزرگ: یک عدد

• فلفل دلمه‌ای: یک عدد

• روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه

• نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

1- راسته، پیاز و فلفل را خرد کرده، کمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یکی‌، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید.

2- تکه‌های گوشت را با استیک‌کوب کمی پهن کرده و داخل آن یک تکه کوچک پیاز و فلفل‌دلمه‌ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بکشید.

3- گوشت را روی شعله ملایم کباب کنید تا کاملا مغزپخت شود. یک دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش کمی نمک پاشیده و با نان یا چلو سرو کنید.

نکات:

1- راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه‌های مساوی خرد کنید.

2- گوشت را قبلا حتما بیات کنید.

3- یک نکته مهم در انواع کباب چنجه‌ای و برگ آن است که پس از آماده شدن باید حدود 5 دقیقه صبر کنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وکباب نرم شود. در غیر این صورت کباب سفت به نظر می‌آید.

تاریخ : دوشنبه 22 مهر 1392 زمان : 15:22 توسط : حسین غلامی نظرات ()
برچسب ها : انواع کباب , بره , برگ , ترکی , ماهی , چلوکباب , کباب , کوبيده , کباب بلغارى , بلغارى , چلو کباب بلغارى , طرز تهیه کباب بلغارى ,
نظرات
بخش نظرات برای پاسخ به سوالات و یا اظهار نظرات و حمایت های شما در مورد مطلب جاری است.
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .
شما نیز نظری برای این مطلب ارسال نمایید:
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
[Comment_Page]