close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کباب ساندویچی

خانه انجمن ثبت نام ورود تماس با ما آرشیو طراح و کدنویس
جای خوبی برای تفریح و سرگرمی خود انتخاب کردید خوش آمدید
امروز یکشنبه 31 تیر 1397




آمار سایت
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب : 0
کل نظرات : 545

آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین : 3
تعداد اعضا : 2117

onlineکاربران آنلاين


بازدید آمار بازدید
بازدید امروز : 1,204
بازدید دیروز : 450
گوگل امروز : 0
گوگل دیروز : 0
بازدید هفته : 5,374
بازدید ماه : 17,540
بازدید سال : 26,568
بازدید کلی : 2,916,007

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی : 54.196.38.114
مرورگر :
سیستم عامل :
اطلاعات کاربری


نام کاربری :
رمز عبور :
عضو شويد
فراموشی رمز عبور؟


عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظر سنجی
کدام یک از موارد زیر را بیشتر دوست دارید که در وبلاگ قرار دهم ؟








جنسیت شما چیست؟






خبرنامه
برای اطلاع از جدید ترین اخبار و مطالب تفریحی این وبسایت میتوانید در خبرنامه زیر عضو شوید تنها لازم است در فیلد زیر آدرس ایمیلتان را بدون www وارد کنید

تبلیغات
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
3 484 mohamadhejazi
11 1431 taranom
1 235 taranom
8 1332 starg
4 915 maria
7 939 maria
3 610 maria
24 1932 maria
5 872 zelzele
0 619 admin
0 523 admin
0 467 samgeorgia
0 509 admin
0 401 admin
0 535 admin
2 783 design505
1 842 design505
3 1190 design505
2 975 design505
36 2300 design505
طرز تهیه کباب ساندویچی بازدید : 305


طرز تهیه کباب ساندویچی ( اشپز انلاین )

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
گشنیز خرد شده ۵۰ گرم
نمک، زردچوبه به میزان لازم
تخم مرغ آب پز سفت و سرد شده یک عدد
روغن و آبلیمو به میزان لازم
سس کچاب در صورت دلخواه


این غذا خیلی سریع و در عرض ۲۰ – ۳۰ دقیقه آماده میشود و خیلی خوشمزه است.
تخم مرغ آب پز را رنده میکنیم یا نگینی خرد میکنیم و مخلوط گشنیز خرد شده میکنیم.
گوشت چرخ کرده را داخل ظرفی میریزیم و پیاز را که با رنده درشت رنده کردیم همراه با آب آن که جدا نکردیم مخلوط میکنیم.
میتوان از سبزیهای معطر دیگر هم استفاده کرد.


نمک و زردچوبه را هم اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم و کاملا ورز میدهیم تا گوشت کش بیاید.
میتوانیم این مواد را پنج دقیقه بگذاریم تا استراحت کند و مواد به خورد هم بروند.
میتوان به جای زردچوبه از زعفران حل شده استفاده کرد.
نباید در این غذا از فلفل استفاده کنیم. چون امکان دارد که با مواد سازگاری نداشته باشد و طعم خوشایندی به دست ندهد.
این مواد برای ۵ نفر مناسب است و همراه با نان و سیب زمینی سرخ شده میتواند مصرف شود.
وقتی میخواهیم سیب زمینی سرخ کنیم میتوانیم یک حبه سیر را با پوست بشوییم و خشک کنیم و داخل سیب زمینی بیندازیم و داخل سیب زمینی تا طعم سیر بگیرد یا یک بوته پونه یا یک بوته گشنیز یا یک بوته ترخان را شسته و خشک میکنیم و داخل سیب زمینی می اندازیم تا طعم و عطر آن را بگیرد.
هر ۵۰ گرم از مواد را برداشته و داخل دست گرد کرده و بعد باز میکنیم و وسط گوشت را تقریبا گود میکنیم.
گشنیز و تخم مرغ مخلوط شده را وسط گوشت میگذاریم و راست و چپ، گوشت را روی مواد تا میکنیم و روی مواد را کاملاً میپوشانیم و با دست روی گوشت را صاف میکنیم.
کبابها را داخل روغن سرخ میکنیم.
میتوان از سس کچاب و آبلیمو و یا سس بشامل برای سس این غذا استفاده کرد و میتوان بدون سس هم استفاده کرد.
این غذا تقریباً رژیمی است و خیلی هم سبک است و برای وعده شام هم غذای مناسبی است.
برای تزئین غذا از گوجه فرنگی هم استفاده میکنیم و گوجه فرنگیها را هم همراه کبابها سرخ میکنیم.

تاریخ : چهارشنبه 26 شهريور 1393 زمان : 0:19 توسط : حسین غلامی نظرات ()
برچسب ها : طرز تهیه کباب ساندویچی ( اشپز انلاین ) , طرز تهیه کباب ساندویچی , اموزش , اشپزی , اموزش اشپزی , طرز تهیه انواع غذاها , اموزش تهییه غذاهای ایرانی , غذاهای ایرانی , طرز تهییه غذاها , غذاهای اصلی ,
نظرات
آخرین نظرات ثبت شده برای این مطلب را در زیر می بینید:
  • سامانه پیامک می‌گه:
    این نظر در تاریخ 1393/7/2 و 1:36 دقیقه ارسال شده.

    با سلام خدمت شما مدیر محترم
    شما می توانید با عضویت در طرح همکاری فروش پنل و خطوط پیامکی از بازدید کننده وبلاک خود درآمد کسب کنید
    ابتدا وارد آدرس زیر شوید و مراحل ثبت نام رو کامل نمائید
    http://sms.mida-co.ir/hamkar
    سپس وارد پنل کاربری شوید و از قسمت شبکه فروش و بازاریابی کد های مربوط به فروش پنل را در سایت خود قراردهید بعد از معرفی هر کاربر به شما 25 درصد سود فروش داده می شود
    جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه نمائید
    mida-co.ir
    info@mida-co.ir

بخش نظرات برای پاسخ به سوالات و یا اظهار نظرات و حمایت های شما در مورد مطلب جاری است.
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .
شما نیز نظری برای این مطلب ارسال نمایید:
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
[Comment_Page]