مواد اولیه :
* پاستای رشته ای ۲۵۰ گرم
* رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
* تخم مرغ دو عدد
* نمک و فلفل به میزان لازم
* روغن به میزان لازم
این غذا هم بسیار خوشمزه است و هم از مواد بسیار کمی در آن استفاده شده که در تمام خانه ها وجود دارد. پاستا را درون آب جوش و نمک می ریزیم تا کمی نرم شود. سپس آن را آبکش می کنیم. داخل ظرف گودی پاستا، رب گوجه فرنگی، تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درون تابه با روغن سرخ می کنیم. این کوکو را می توانیم یک جا سرخ کرده یا از قالب استفاده کنیم.