loading...
بهترین وبلاگ تفریحی ایرانیان
آخرین ارسال های انجمن
حسین غلامی بازدید : 505 چهارشنبه 24 خرداد 1391 نظرات (1)

 

بهترین وبلاگ تفریحی ایرانیان Www.ShahinShahR.RozBlog.Com

مواد لازم :
طالبی رسیده : یک عدد
آب : کمتر از نصف استکان
شکر : ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری
خامه :۲ پیمانه

طرز تهیه :
۱ – پس از خارج کردن دانه ها و پوست کردن، نصف طالبی را به اندازه های حبه قند خرد و نصف دوم را رنده کنید و در یخچال قرار دهید.

۲ – طالبی های ریزشده به اندازه های کوچک را با ۲ قاشق آب و ۲ تا ۴ قاشق شکر در ظرفی روی حرارت کم قرار دهید و به مدت ۵دقیقه بپزید تا میوه کمی نرم شود.

۳ – ظرف محتوی طالبی را روی یخ و آب سرد بگذارید و صبر کنید تا میوه پخته شده خنک شود.

۴ – میوه را در مخلوط کن بریزید تا خوب هم بخورد و سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

۵ – در این مرحله خامه را هم زنید تا مخلوطی نرم و پف کرده به دست بیاید.

۶ – طالبی رنده شده و پخته شده را با هم مخلوط و سپس خامه را اضافه کنید. در صورت نیاز می توانید مقداری شکر اضافه کنید.

۷ – دسر را در ۶ تا ۸ظرف بریزید و به مدت یک تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

 

گرد آوری : http://shahinshahr.rozblog.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط BAHARE در تاریخ 1348/10/11 و 22:40 دقیقه ارسال شده است

چقدر باید بذاریم نودل برنجی بپره؟شکلک


کد امنیتی رفرش
درباره ما
آدرس جدید : http://shahinshahr.rozblog.com -- این وبلاگ از ۲۱ مرداد ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرده است. هدف از راه اندازی اين وبلاگ تنها بوجود آوردن محيطي تفريحي و شاد براي بازديد کنندگان عزيز در دنياي مجازي است | در اين وبلاگ مي توانيد جديدترين عکس ها با موضوعات مختلف | اس ام اس | دانلود نرم افزار هاي کاربردي |دانلود کليپ | مطالب جالب و زيبا رو مشاهد کنيد .
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام یک از موارد زیر را بیشتر دوست دارید که در وبلاگ قرار دهم ؟
    جنسیت شما چیست؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 0
  • کل نظرات : 545
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 2157
  • آی پی امروز : 124
  • آی پی دیروز : 407
  • بازدید امروز : 1,086
  • باردید دیروز : 2,730
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,086
  • بازدید ماه : 40,752
  • بازدید سال : 105,462
  • بازدید کلی : 4,507,569