این کباب نوعی کباب ترکی است که میتوان هم سرخ کرد و هم گریل کرد.
مواد لازم: گوشت چرخ کرده / ۵۰۰ گرم نان تست / ۳ ورق پیاز / ۲ عدد متوسط نمک و فلفل / مقداری زیره سبز / ۱ قاشق مرباخوری تخم مرغ / ۱ عدد جعفری / چند شاخه طرز تهیه: یاز و نان و جعفری را در میکسر ریخته میکس میکنبم تا خوب ریز شود، سپس همه مواد را با گوشت مخلوط میکنیم در آخر ۱ قاشق روغن زیتون اضافه میکنیم، خوب مخلوط میکنیم تا چسبندگی پیدا کند. یک سینی را مقداری نم دار میکنیم. دست را نم دار میکنیم و مقداری گوشت را در دست به صورت بیضی درست میکنم و در سینی چیده، وقتی مواد تمام شد در تابه کمی روغن ریخته و سرخ میکنیم و یا به وسیله طریق باربیکیو میپزیم. من در تابه های شیار دار چدنی با خیلی کم روغن کبابش کردم، بسیار لذید و خوشمزه است. با مقداری سالاد و یا برنج سرو میکنیم. میتوان از سیخهای چوبی هم کمک گرفت.